MEXICAANS RESTAURANT CARAMBA

MEXICAANS RESTAURANT CARAMBA lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mexicaans Restaurant Caramba. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2022 om 22:57 Hele slechte ervaring. Het kostte 3 uur voordat er bezorgd zou worden. Ik ben uiteindelijk zelf naar het restaurant gereden om mijn bestelling op te halen. Niet de schuld van het restaurant, maar van Thuisbezorgd!!!
30 apr 2022 om 0:37 Erg kleine porties, wel lekker, maar in verhouding duur voor wat het is.
19 apr 2022 om 3:15 I was really disappointed with my order. I am recurring customer of this place although this time the chicken quesadillas had so much different texture than before. i realized the quality of orders are not consistent before, but this was the worst
27 mrt 2022 om 9:48 Top !
27 feb 2022 om 20:33 Het restaurant is altijd top. Bij bezorging is het eten heel lekker maar de porties zijn echt super klein. Nu de dubbele portie besteld maar ook die was erg klein, en dan kost het toch best wel wat. We gaan liever uit eten dan bezorgen hier.
28 jan 2022 om 22:13 Took 2 hours to arrive AND they forgot the beers they charged us for. Phone number on Google also does not go to the restaurant. No idea how to contact them. Would not order again.
28 jan 2022 om 20:14 Warm, vers en lekker! Prima porties en de salade erbij vinden we altijd heel fijn!
10 jan 2022 om 16:55 DEBERÍAN VER TUTORIALES EN INTERNET D CÓMO PREPARAR CHILAQUILES.LOS CHILAQUILES Q COMPRÉ AYER NO LOS PUDE COMER,TODO TOTALMENTE FEO:LA SALSA CON SABOR A QUE SE PASÓ DE TIEMPO,LA TORTILLA COMO GRATINADA CON UN QUESO QUE ENDURECIÓ TODO, LA ENSADA FEA.
1 okt 2021 om 12:01 My order was more than 15 minutes delayed and the courier gave me the wrong food. I ordered beef burritos and I received vegetarian enchilladas. I would like to have a refund
22 aug 2021 om 21:43 Anderhalf uur voordat er bezorgd werd, dus dat is was wel lang. Het eten was heel lekker, de side salades bij de hoofdgerechten in het bakje een leuke touch, maar de porties waren echt erg klein voor een hoofdgerecht. Met name de rundvlees enchilada.
9 aug 2021 om 20:38 Heeerlijk eten!
29 jul 2021 om 22:43 Was oké